banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

AK PARTİ EYYÜBİYE İLÇE BAŞKANLIĞI YENİ BİNASINDA

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı'nın Akçakale Yolu üzeri demet et tesisleri kuybaşında yeni hizmet binasında çalışmalara başladı.

İLÇE TEŞKİLATI TEK KATTAN OLUŞUYOR

Yeni hizmet binasının son derece modern ve ilçe merkezinde olduğunu ifade eden AK Parti Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

‘’Yeni binamız Eyyübiye ilçe merkezinde ve her noktadan vatandaşlarımızın ulaşabileceği yürüme mesafesindedir. Bir kattan oluşan binamız günün gereksinimlerine uygun olarak donatıldı. 1 kattan oluşan 600 metrekare olan binamız tüm teknik donanıma sahiptir. Teşkilatımızın bir arada ve daha güçlü bir şekilde çalışabilmesi amacıyla, yeni binamızın bizler için hizmet, Şanlıurfalılar ve Eyyübiye ilçemizdeki vatandaşımız için gönül rahatlığı ile gelip istek ve arzularına çözüm merkezi olmasını hedefliyoruz. Eyyübiye İlçemize böyle çağdaş ve modern bir teşkilat binasını kazandırmamız da yanımızda olan ve bizlere destek veren herkese teşekkür ederken, parti binamızın bitişini yaşadık çok şükür. Parti binamız Urfa'mıza, Eyyübiyemize, teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah burada hayırlı hizmetleri teşkilatımıza ve bizlere nasip etsin inşallah, bütün teşkilat üyelerimizi boş zamanlarında partimize bekliyoruz. Bizler burada olacağız inşallah ve arkadaşlarımızı buradaki dostlarımızın hepsinin bizlere sunacağı katkılara, düşüncelere teşkilatımızın ihtiyacı vardır ve bu konuda bizler birlikte yürüyeceğiz, birlikte güçlüyüz. Bütün Eyyübiyeli kanaat önderlerini, muhtarları, yöneticileri, ailenin önde gelenlerinde her kim var ise, düşüncelerine, bizimle paylaşmak istedikleri konuları bizlerle paylaşabilirler. Bundan sonrada yapılacak olan toplantıları da var ise bizlerde katılacağız inşallah, en kısa sürede bütün mahallelerimizde mahalle yönetim kurullarını oluşturacağız. Hemen akabinde de sandık yönetim kurulunu oluşturacağız. Biz seçime çok kısa sürede hazırlanmış bir teşkilat olacağız Allah'ın izni ile ve bütün arkadaşlarımız katkı sunacak arkadaşlara, partililere, yürekten partiye katkı sunan gönüldaşlarımın hepsine saygılarımı sunarım.'' Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.