banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

AK Parti dört ilçe başkan adayını açıkladı
AK Parti Şanlıurfa Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca, bu akşam AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında, Akçakale, Suruç, Bozova ve Halfeti ilçe başkan aday adaylarıyla bir toplantı düzenledi.

 

Toplantıda AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan yardımcıları, Siyasi ve Hukuki işler Başkanı Erkan Sözen, Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Yerel Yönetimler Başkanı M. Uryan Arusoğlu, Dış ilişkiler Başkanı Mehmet Büyükfırat, İl Genel Sekreteri Fatih Yıldız ve aday adaylar hazır bulundu.

 

Koordinatör Karaca, Toplantıda Suruç İlçe Başkan adaylığına Bekir Demirbilek, Bozova ilçe Başkan adaylığına Mustafa Yaşar, Akçakale İlçe Başkan adaylığına Hikmet Başak ve Halfeti İlçe Başkan adaylığına Muzaffer Kurt’u Genel Merkez adayı olarak belirlediklerini açıkladı.



Kişilerin geçici olduğunu ama tüzel olarak Partinin kalıcı olduğunu belirten İl Koordinatörü Harun Karaca; “AK Parti teşkilatına hayırlı olsun. Güçlenerek çalışmalara devam ediyoruz. Değişen başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni başkanlarımıza da hayırlı olsun” dedi.

Açıklanan ilçe başkanları ile adaylar ellerini kenetleyerek birlikte çalışma mesajı verdiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.