banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK Parti Bozova İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
İstişare toplantısına Milletvekili Abdülkadir Emin Önen’in yanı sıra Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Erkan Sözen, Halit Taşdönderen, Mehmet Büyükfırat, M. Urfayan Arusoğlu, İl Yönetiminden Zeki Kurt, Ahmet Kenan Kayral, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe teşkilatı ve mahalle temsilcileri katıldı.



Divan Kurulu Erkan Sözen,  M. Uryan Arusoğlu, Zeki Kurt, İsmail Sevdiren ve Mehmet Akgün’den oluştu.

Divan kurulunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.



Açılıştı konuşan AK Parti İl Başkan yardımcısı Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, teşkilatın önemine dikkat çekerek, İstişare toplantısına kimlerin katılabileceğini ifade etti. Kızıldemir; “İstişare toplantıları teşkilatın kendi iç toplantısıdır. Danışma meclis toplantısında yapılan çalışmalar gözden geçirilir. İlçe Teşkilatımızın kademeleri arasında dayanışma ve iş birliği ortamı sağlanır. Genel Merkezin talimatları değerlendirilir.  Ayrıca hedefimiz olan seçmen sayısının en az yüzde 15’ini üye çalışmaları tutturulmalıdır” dedi.



Kürsüye gelen AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mustafa Yaşar; “kongremizden sonra ilk danışma meclisi toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızda sıkıntılarımızı ve önerilerimizi konuşacağız. Katılan tüm partililere teşekkür ediyorum” dedi.



Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bozova yolunun yapımına dikkat çekerek; “Bozova ilklerin ilçesidir. Başbakanımız ilçelerimizde ilk olarak bizleri ziyaret etti. Ve Şanlıurfa Bozova arasındaki yolun yapılması talimatı verdi. Şimdi Bozova’ya yapılması gereken yatırımlar var. Sayın Milletvekilimiz A. Emin Önen’in desteği ile çözmek istiyoruz” dedi.



Son olarak kürsüye gelen Abdülkadir Emin Önen, AK Partinin kurulumundan bugüne olan serüvenini anlattı. Milletvekili Önen; Allahın vergisi olan Çatak gibi bir tesisimiz var. Kürek sporunda milyon dolarlıkla yapılacak bir tesis Allahın lütfüyle kendiliğinden oluşmuş.  Çatak’ı hem su sporları hem de dinlenme merkezi olarak değerlendirmek lazım. Bozova Şanlıurfa arasındaki yol çalışmaları bittikten sonra Bozova Adıyaman arasında yol çalışması başlayacak. Bu yol 2014 yılında bitecek. Biliyorsunuz seçimde kendimizi “4 yılda 400 proje” ile kendimizi bağlamıştık. Şanlıurfa’daki meydan projemizde üzerimize düşeni yaptık. Şimdi Şanlıurfa Belediyesinin orada projeyi yapıp uygulaması gerekir. Sağlık yatırımlarında ise 2014 yılının sonunda Şanlıurfa’nın 30 yıllık sağlık sorunlarını şimdiden karşılamış olacağız. İl için ayrı taahhüt etmiştik. İlçeler için ise ayrı . Bakın Bozova 75 yataklı devlet hastanesi için para hazır, proje hazır ancak imar sorunu çıktı. Onu da giderdiğimiz takdirde projesi ihaleye hemen çıkacak. İmar sorununu kısa sürede çözeceğiz. Bozova için 16 derslik okul yine imar sorununa takıldı. Onu da kısa sürede haledeceğiz.  Köy yollarında sıkıntı var. 63 km yol yapımı için gerekli olan 2.3 milyon lira para Bozova’nın kasasına girdi. Asfalt sezonu açıldığı gibi bu yollar yapılacak. Biz milletvekili olarak sorumluluk taşıyoruz. Verdiğiniz her oy üstümüze bir vebaldir. Bunun bilincinde sizin sorunlarınız çözmek için gerek Bozova’da, gerek Şanlıurfa’da gerekse Ankara’da işin takipçisiyiz” dedi. Danışma meclisin hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Abdülkadir Emin Önen; “İktidar olmak için değil, sorun çözmek için çalışmalıyız” dedi.

Danışma meclisi toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.