banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

AK Parti Birecik danışma meclisi toplantısı yapıldı

Toplantı açılış konuşmasını yapan AK Parti Birecik ilçe başkanı Aziz Karayılan; “Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. AK Parti üye sayımız daha önceki yıllar 2017 iken yaptığımız çalışmalarla üye sayımızın 8506 oldu. Parti çalışmalarımız çerçevesinde Ayrıca Taziye, eğitim, kanaat önderleri yatırım takip, sendika, muhtar ziyaret, sandık yönetim komisyonu kurduk” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir ise yapılan bu toplantının istişare toplantısı olduğunu ve her türlü sorunların burada konuşulacağını, üye çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğinin önemini  vurgulayarak yönetimin çalışmalarınında toplantılara ağırlık verilmesini belirtti..

 

AK Parti Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı konuşmasında, toplantılara severek isteyerek gelinmesini, yapacağımız  çalışmalarda  her zaman  başarılı olacağımıza inanarak çalışmalıyız.

Danışma meclisi toplantısına AK Parti Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Mezra Belde Belediye Başkanı Yusuf Güneş, Ayran Belde Belediye Başkanı Selahattin Alpay, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Birecik Koordinatörü Cemil Çadak ve Birecik teşkilatı hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.