banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

AK Parti bayramlaşması 3. Gün

AK Parti olarak geleneksel bayramlaşma programlarını Kurban Bayramının 3. Günü gerçekleştireceklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bu yıl Kurban bayramının 3. Günü (17 Ekim Perşembe) günü saat: 12:00’de Bakanlarımız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, Milletvekillerimiz, Teşkilat üyelerimiz ve halkımızın katılımı ile Hacı Bekir Sofrasında icra edeceğiz. AK Parti ailesi olarak bütüm Şanlıurfalıları bayramlaşma programımıza bekliyoruz” dedi.

 

Şanlıurfa’daki bayramlaşma programının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milletvekillerimizle beraber Akçakale ve Harran’da çadırkentlerde bayramlaşma programlarını gerçekleştirilecek.

 

Ayrıca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker’in bayramın ikinci günü Ceylanpınar’da halkla, Ceylanpınar Tarım İşletmelerinde ve Ceylanpınar Çadır kentte bayramlaşma programına katılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.