Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_2rlte1lgnot0ta1ebbmj2j0vq0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
AK Parti bayramın 1. Günü buluşacak haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

AK Parti bayramın 1. Günü buluşacak

AK Parti İl Başkanlığında İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru ile birlikte basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Ramazan Bayramı programı hakkında bilgi verdi.

 

Bayramı ilk gün tüm Şanlıurfalılar ve teşkilat üyeleri ile geçireceklerini belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak bu sene bayram kutlamamızı Hacı Bekir Sofrasında gerçekleştireceğiz. Bayramın 1. Günü (Pazar günü) saat 13 ile 15 arasında halkımızla partililerimizle bayramlaşacağız. Resmi bayramlaşma 1. Gün yapılacak. Bayramlaşmadan dolayı Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’in gelme ihtimali var. Tüm Milletvekillerimiz resmi bayrama katılacaklar. Daha önceleri bayramın 2. Günü gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma programımızı bu nedenle 1. Güne aldık” diyerek tüm Şanlıurfalıları Pazar günü bayramlaşmaya beklediklerini sözlerine ekledi.

 

Ramazan ayında çok bereketli ve verimli bir şekilde çalıştıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Ramazan ayı teşkilatlarımız açısından çok hareketli ve bereketli geçti. İl Teşkilatı olarak her gün iki-üç ayrı yerde iftar açtık. Tüm ilçelerimizde iftarlar verildi. Kadın kollarımız 5 - 6 bin aileye gıda yardımında bulundu. Merkez İlçemiz bin yetime giyim yardımında bulundu. Teşkilat üyelerimiz sahura kadar ayaktaydılar, çok verimli bir ay geçirdik. Yine Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik Şanlıurfa’da üç gün boyunca çalışmalarda bulundu. Tüm teşkilat üyelerimizin bir araya geldiği bir iftar verdik. Ramazan ayı genel olarak çok verimli ve güzel geçti. Hasılı Ramazan ayı Şanlıurfa’daki teşkilatlarımız açısından çok verimli geçti. Ben burada emeği geçen Sayın bakanımıza, Milletvekillilerimize ve tüm teşkilat üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Eğilmez, “Tüm hemşehrilerimizin, Türkiye’nin ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.