banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

AK Parti adaylarından toplu basın toplantısı

Şanlıurfa Nevali Oetlinde düzenlenen besın toplantısına Çalışma ve sosyal güvenlik eski bakanı milletvekili adayı Faruk Çelik, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekili Adayları, İl Başkan yardımcıları ve çok sayıda yetkili katıldı.

Basın ordusunun katıldığı Basın toplantısında konuşan milletvekili adayı Faruk Çelik; "Kurban Bayramının 3. Gününden beri aday arkadaşlarızla beraber gece gündüz 1300 köy ve mezraları ziyaret ettik. 150 kişiden oluşan gönüllü ekibimiz 150 bin kişi ile iletişim kurdular. Sosyal medya üzerinden hazırladığımız filmlerle Türkiye gündemine taşıdıık. Urfa'da ilkleri yaşattık" dedi. Muhalefette de çağrı yapan Faruk Çelik; "bir zahmet gidip Haleplibahçedeki dev eseri görsünler. Belki o zaman anlarlar hizmetin ne olduğunu. Ama bu kadar halktan kopuklarsa biz ne yapabiliriz. "diye konuştu. 

Dağa sırtını dayanarak demokrasiden bahsedenleri Şanlıurfalıların çok iyi bildiklerini söyleyen Çelik ; "oyu vatandaştan alıp emirleri dağdan alanlar bu millete nasıl hizmet edecekler. Muhtarları tehdit ederek başarılı olmak istiyorlar. Bunun için 1Kasım seçimleri çok önemli. 1 Kasım seçimleri Türkiye ile uluslararası güçler ve yerli işbirlikleri arasında yapılacaktır. Bizimle tartışma yapmak isteyenler önce dağla tattışsınlar. Özgürleşsinler sonra gelsinler konuşalım. " diye sözlerini sürdürdü 

URFA İÇİN  VAATLERİ AÇIKLADI 

Şanlıurfa'daki bütün cazibe sulama alanlarının suyla buluşturacaklarını söyleyen Bakan Çelik ; " bütün tapu sorunun tamam ortadan kaldırmak için Meclis gerekli girişimlerde bulunacağım. Şanlıurfa’yı marka şehir yapacak gıda Organize Sanayi Urfamıza kazandıracağız. Siverek Organize Sanayi bitirilecek. Birecik Organize Sanayi bitirilecek. Birecikte çok yoğun yatırım talebi var. Yol ve İçme suyu sorunları tamamen ortadan kaldıracağız. Merkez ilçede bir çok mahallede kentsel dönüşüm yapılacak. Ceylanpınar 'da tarım alanı olmayan bir alanda büyük bir park yapılacaktır. Kavşak çalışmaları yaygınlaştırılması yapılacak. Önümüzdeki dönemde yapılacak olan bu hizmetlerin içerisinde olduğu kitapçığı basıp sizlere dağıtacağız. "dedi. 

Seçimlerin huzur içinde geçmesini temenni eden Faruk Çelik, tüm Şanlıurfalıların oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet etti. 

Yaklaşık bir saat süren Basın toplantısı soru cevap şeklinde devam etti 

Www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.