banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

AK Parti adayı Hüda-Par’ın seçim bürosunu ziyaret etti

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Ceylanpınar’da sürdürdüğü seçim çalışmalarıyla Esnaf, TİGEM çalışanlarına ve köyleri ziyaret etti.

İlk olarak Gazi Caddesindeki STK’ları ve esnafları ziyaret eden Celalettin Güvenç, vatandaşlarla Büyükşehir Belediyesiyle birlikte gerçekleştirecekleri projeleri anlattı; vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi. Esnaf ziyareti sırasında yol güzergahında bulunan Hüda-Par’ın seçim bürosunu da ziyaret eden Celalettin Güvenç, burada bulunan vatandaşlarla sohbet edip, 30 Mart seçimlerinin demokratik ve barışçıl bir seçim olması temennisinde bulundu.

Taşeron İşçilerimizin Haklarının Takipçisi Olacağız

Esnaf ziyaretlerinin ardından TİGEM çalışanlarıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, taşeron işçileriyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Haklarınızın takipçisi olacağız. Olacağız derken seçim arifesinde buraya gelip herkes her şeyi vaat ediyor. Vaat etmedikleri bir şey yok. Oldu bitti de böyledir. Ama hamdolsun bizler sizlere yaptıklarımızla gelip yapacağız diyoruz. Sizler adına haklarınızı takip edeceğiz; hiç kaygılanmayın, elimizden geldiği kadar tüm imkanları zorlayarak, işçiye alın terinin ödenmesini sağlamaya çalışırız” dedi.

Allah’tan ve Sizden Başka Bir Gücümüz Yok

Şanlıurfa’da, ilçelerde ve köylerde kötü görüntülerden ve köy yollarını çamurdan kurtararak, parke taşı yapmaya başladıklarını söyleyen Celalettin Güvenç, “Bunlar samimi çalışmayla ve sizin desteğinizle oluyor. Emin olun bizim Allah’tan ve sizden başka bir gücümüz ve dayanağımız yok. Çanakkale’de nasıl 7 düvel 72 millet bize saldırdı ve bizde orada; Halep’ten, Diyarbakır’dan, Bağdat’tan gelen Kürt, Arap ve Türk hepimiz birlikte ölerek kurtardık bu ülkeyi, şimdi de savaş sandıkta hep beraber kenetleneceğiz. Bunları püskürteceğiz, dışarı atacağız. 30 Mart’ta Başbakanı Balkona çıkardığınız akşamın ertesinde faizler aşağı düşecek, dolar düşmeye başlayacak. Bu ülkede Cumhurbaşkanlığı için tezgâh kurmaya çalışanların hepsi ülkeyi terk edecek” dedi.

Büyükşehir Belediyesini Adaletle yöneteceklerini vurgulayan Celalettin Güvenç, “Ben Ceylanpınarlının hakkını Viranşehirliye; Viranşehirlininkini Akçakaleliye yedirmem kardeşim. Herkesi aynı gözle görüyorum. Belediyenin imkânlarını adil bir şekilde dağıtacağız. O belediye tüm Şanlıurfa’nın ve tüm Ceylanpınar’ın belediyesi olacak. Biz söz verip, vaat ediyoruz” şeklinde konuştu.

TİGEM işçileriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından gecenin ilerleyen saatlerine rağmen ziyaretlerini sürdüren Celalettin Güvenç, Akbulut, Dikili, Işıklar, Düzova ve Tekinler köylerini de giderek, buralarda köy odalarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.