banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK GENÇLİKTEN KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Şehrimizin her tarıfında tarihi zenginlikler yatıyor bunların tanıtımının iyi yapılıp şehrimize gelen yerli ve yabancı turist sayısını arttırmalı diyen Uludağ; “Bunun yanında turistik mekanlarımızda da esnafımızın turistlere yönelik faaliyetler geliştirilmeli. Yerli ve yabancı turisler için Şanlıurfa her yönüyle cazibeli olmalı. Tabi asıl önemli olan şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlerin nasıl merakla geldikleri gibi ülkelerine veya şehirlerine dönerken de aynı şekilde mutlu ayrılması için her Urfalının üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerekir” dedi.

Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldızı da öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip şöyle konuştu; “Her geçen yıl şehrimize gelen turist sayısının artıyor. Bu nednele otellerin yatak kapasitesini  mutlaka arttırması gerekiyor. Yapacağımız her çalışman vesilesi ile şehrimize gelen turist sayısını hem arttıracağız hem de gelenlerin burdan ayrılırken memnun ayrılması ve reklamımızın onlar tarafından güzel yapılması sağlayamalıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.