banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

AK Gençlikten Kadınlar Gününde Anlamlı Ziyaret
Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları yönetimi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Şırnak’ın Gabar Dağından 2007 yılında şehit düşen Onbaşı Kasım Aksoy’un ailesini ziyaret etti.

Ziyarete Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarından İsmail Kalkan, Mehmet Cem Beyaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İsmail Kalkan yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti, “2007 yılında hain bir pusuda Şırnak’ın Gabar Dağında şehit düşen Kasım Aksoy kardeşimizin ailesine bir ziyarette bulunduk. Bu anlamlı günde şehit annelerinin de unutulmaması adına şehidimizin ailesini ziyaret edip mezarı başında şehidimize dua edip tekrardan andık. Şehidimizin ailesinin dertlerini dinleyip sorunlarına ortak olduk” dedi.



Dünyanın en yürekli kadınlarının şehit anaları olduğunu belirten Kalkan, “ Bu gibi günlerde şehitlerimizin aileleri unutulmamalıdır. Bu anlamda bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.