banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK Gençlik Üç Aylara merhaba dedi
Mübarek üç aylar dolayısıyla Ak Parti Akçakale Gençlik kolları başkanlığı Akçakale hükümet konağı önünde vatandaşların da büyük katılımıyla Üç Aylara merhaba dedi. Grup sema’nın ilahileri, Ömer Salih Ünlünün şiirleri ve semazen gösterisiyle Akçakalelilere unutulmaz bir gece yaşatan Ak Parti Gençlik kolları başkanlığı vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlayıp, daha sonra Grup semanın ilahileri ve Ömer Salih Ünlü’nün birbirinden güzel şiirleriyle devam etti.

Gecede kısa bir konuşma yapan Akçakale Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hadi Maskan; “İbadetle yoğunlaşma ayları olarak bilinen üç aylar için Peygamber efendimiz şöyle buyuruyor; ‘"Allahım, bize Recep ve Şaban'ı mübarek eyle ve bizi Ramazan'a ulaştır."  Diye dua ettiği rivayet edilir. Recep, Şaban ve Ramazan ayları Rahmetin bereketin ve bolluğun aylarıdır. İdrak edeceğimiz üç aylar Ailemize, milletimize, Ülkemize karşı sorumluluklarımızı hatırlatmalı hatalarımızdan ve günahlarımızdan tövbe etmemize vesile olmalıdır” dedi.

 

Şanlıurfa Gençlik Kolları başkanı Av. Osman Uludağ yapmış olduğu açıklamada; ”Mübarek üç aylara girmememiz hasebiyle gençlik kolları olarak böyle bir güzel gece yaşattıran Akçakale gençlik kollarımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tüm İslam aleminin mübarek üç ayları tebrik eder hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm Akçakalelere ’de sonuz teşekkürler ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.