Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ej9eqeqfvpliqvvckoi0cksgv7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
AK Gençlik köy ziyaretinde haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK Gençlik köy ziyaretinde

Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren AK Parti teşkilatı köylerde de çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bu çalışmalar çerçevesinde Şanlıurfa merkeze bağlı Yeni Köye geçen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av.Osman Uludağ ve yönetim kurulu üyeleri, burada köyün gençleri ile bir araya gelerek büyükşehir yasasının neler getireceği konusunda sohbet ettiler.

Başkan Uludağ; “Hafta sonu büyük usta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’ya geliyor. Bu heyecanı yaşıyoruz. Şanlıurfa’mız büyükşehir oldu. Yatırımlar ve hizmetler katlanarak Şanlıurfa’ya gelecek. Bu çerçevede Gençlik Teşkilatımızla Yeni Köy ve Karaali kaplıcalarını gezdik.  Coşku ve heyecanla Cumartesi günü büyük ustayı bekliyoruz. Şanlıurfa’nın büyükşehir olması şehrimize ve Türkiye’mize hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.