banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

AK Gençlik Kolları Buluşması-VİDEO


AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl binasında bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Gençlere Karaköprü’de gerçekleştirdikleri çalışmaları ve hizmetleri anlatarak İlçenin daha da gelişmesini sağlamak amacıyla bugünlerde start alacak olan yeni vizyonel projeleri anlattı.
Başkan Çiftçi, Büyükşehir yasası ile artık Şanlıurfa’nın Büyükşehir olduğunu Karaköprü’nün ise İlçe statüsüne kavuştuğunu belirterek bu çalışmada emeği geçen başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür etti. Sohbet havasında geçen toplantıda AK Gençler Başkan Çiftçi’ye çeşitli sorular yönelterek cevap alma imkanı buldular. Gençlik Kolları Başkanı Uludağ ve yönetim kurulu üyeleri, Karaköprü İlçesinde gençlere yönelik gençlik merkezleri, semt sahaları ve spor kompleksi gibi birçok sosyal alan kazandıran Başkan Çiftçi ve ekibini kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.