banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

AK Gençlerden yaşılara ziyaret

AK Partili Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

 Ak Partili Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Huzurevinde yaşlıları ziyaret eden gençlik kolları üyeleri ve başkanı Av. Osman Uludağ yaşlılar ile bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler.

Ziyaret ile ilgili konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bizler gençlik kolları olarak yaşlılarımıza hürmette saygıda kusur etmeyiz bugün ise huzur evine yapmış olduğumuz ziyaret ise onlarla hasbi hal etmek dertlerini dinlemek ve bizlerin hep onların emrinde olduğumuzu yanlarında olduğumuzu söyledik. Yaşlılarımıza hürmet, saygı göstermemiz lazım” diyerek sözlerini bitirdi.

 

 

 

 

 www.balikligol.com

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.