banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

AK Gençler Çay Sohbetinin Konuğu Zeynep Karahan Uslu Oldu

Hacı Bekir Sofrasında gerçekleşen toplantıya İl Başkan Yardımcıları İbrahim Toru, Nusret Urmak ve AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

AK Parti Akçakale Gençlik Kolları binasının açılışını gerçekleştirdiklerini belirtenGençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Çay sohbeti adı altında gerçekleştirdiğimiz programımızın konuğu Milletvekilimiz Zeynep Karahan Uslu hanımefendi. Samimi bir ortamda programımız yapıldı. Genç arkadaşlarımızla vekilimizi buluşturup sıkıntıları, problemleri ve güncel konulardan şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını konuştuk. Ana gündem konumuz ise çözüm süreciydi. Katılan tüm arkadaşlarımıza ve vekilimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Üniversitede öğretim üyeliğinden dolayı hep gençlerle çalıştığını belirten Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu; “Gençlerle çalışmak insana çok şey kazandırıyor. İnsanoğlunun en dinamik, en akışkan, ufkunun en açık olduğu dönem bu dönemdir. Gelişmeye, değişmeye, dönüşmeye dünyadaki gelişmelere bir şeyler katabilecek yaşlar bu yaşlardır. Toplumumuzda ise gençler katma değer üretecek aday olarak görülür. Dünya çok değişti ve doğru okumak lazım. Gençlik tecrübenin önüne geçiyor. Bilgi o kadar hızlı çoğalıyor ki; bu bilgiyi dinanizm ile gençler üretiyor ve yakalıyor. Kendi bilgimizle dağarcığınıza bir şeyler katarsak ne mutlu bize. AK Parti olarak gençlerin önünü açan partiyiz. Devrim niteliğindeki yasalarla seçilme yaşını düşürdük, ancak daha da düşürerek dünya standartlarına getireceğiz” diyerek seçildiği ilk dönemde en genç bayan milletvekili olduğu ve ABD’de Obama’nın seçim propagandasını yürütenlerin yaş ortalamasının 20 olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.