banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

Ahmet Yıldırım Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yıldırım, Engelliler ve Kamuda çalışan Taşeronları TBMM'de temsil etmek için seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Şanlıurfa genelindeki bazı Engelli Dernek ziyaretleri yanı sıra, yine temsilcisi olacağı Taşeron çalışanları için bazı Sendikalarda ziyaretlerde bulundu.
Yaptığı Ziyaretlerde ''Sadece Şanlıurfa değil Türkiye genelinde çalışan taşeron personellerine adil bir şekilde eşit düzeyde iş sahasında yer alması, diğer düşük gelirli asgari ücret, emekli, dul ve yetim haklarının eşit seviyede tutulması, herkese eşit derece duruş sergilenmesinin sürekli olarak dillendirilmesi ve gündemde olması, bunun sonucunda gerekli neticelerin alınması konusunda kendisine büyük bir vazife düştüğünü'' ifade etti.
Şanlıurfa merkezde 1700 engellinin bölgesel olarak ilkokul, ortaokul ve lise kapsamında yatılı bölge okulun kurulmasının şart olduğunu beyan etti.


MİLLETVEKİLİ DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMINDA
Şanlıurfa'nın her alanında, sosyal, ekonomik sanayileşmeyi ve var olan kültür zenginliğimizin öne çıkarılması, rutin olarak sosyal hayata yansıtılması ve AB Sürecinde Şanlıurfa'yı Tanıtma Derneği'ne üye olduğu dernekteki projelerden biri olarak Medeniyetin beşiği olan Peygamberler şehri Şanlıurfamıza Uluslararası Haliliye İlahiyat İslam Üniversitesinin kurulması bu bölgede büyük bir değişim yaratacağinı dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.