banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Ağadayıdan Yol-İş'e ziyaret

AK Parti Milletvekili aday adayı Mustafa AĞADAYI, Yol-İş sendikası başkanı Emin KUBAT ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu

Sendikal faaliyetlerin AB'ye giriş kriterleri açısından önemli olduğuna vurgu yapan AĞADAYI, Emekçi kesimin temsilcisi arkadaşlarımızın fikirlerine başvurmak, yol haritamızda onların beklenti ve sorunlarına yer vermek için bu gün buradayız dedi.
STK'lar ile bilgi alışverişinin kendileri için önemli olduğunu söyleyen AĞADAYI konuşmasına şöyle devam etti; Ben İl teşkilatında görev yaparken de sendikalar ve işçilerle ilgili çeşitli çalışmalara katılmış biri olarak bu günkü ziyareti ayrıca önemsiyorum. Bildiğiniz üzere bazı kurumlardaki işçi arkadaşlarımızın torba yasasından dolayı mağduriyet yaşama ihtimali sözkonusu, işçilerimizin müktesep haklarının ellerinden alınmaması için üzerimize düşen görevi seçildiğimiz takdirde yapacağımızı söyledik.  AK Parti Hükümetleri hantal devlet yerine manevra kabiliyeti yüksek etkin bir devlet anlayışını benimsemektedir. Bu dönüşüm sağlanırken çeşitli zorluklar ve sıkıntıların olacağı muhakkaktır ancak emekçi sınıfının bu dönüşümden zarar görmemesi gerektiği kanaatindeyiz. Ankara'da tüm kesimlerin olduğu gibi işçi ve emekçi kardeşlerimizin de sesi ve adayı olma arzusundayız, takdir halkımızın ve partimizindir.
Ziyaretten memnuyiyet duyduğunu belirten Sendika başkanı Emin KUBAT'da adaylarımızın halkın ve işçi sınıfının sorunlarını bilen kimselerden seçilmesi gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.