banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Ağadayı resmen aday adayı

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa'dan Milletvekili adayı olmak için  Uzm. Ecz. Mustafa Ağadayı Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığında adaylığa resmen başvuruda bulundu.

 

 

Uzm. Ecz. Mustafa Ağadayı başvuruların son gününde evraklarını tamamladıktan sonra AK İl Başkanlığına gelerek “başvuru evraklarını” İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Uzm. Ecz. Mustafa Ağadayı’a başarılar dileyen Eğilmez; “İl Yönetiminde bulunan Mustafa Ağadayı'nın aday adaylığı partimize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

 

AK Partiden aday adaylık müracaatın da 8 yıldır aralıksız partide hizmet verdiğini söyleyen Mustafa AĞADAYI, "Burası benim partim, siyasete AK Parti ile başladım, il yönetim kurulu üyeliğinden il başkan yardımcılığına kadar bir çok görevde bulundum. Milletvekilliği için şartlarımın tekamül ettiğine inandığım için bu gün partimden bu görevi istemekteyim. Ben bu yolda bir şey olmak için değil, bir şeyler yapmak için Milletvekilliğine adayım. Bu süreçte tüm aday adaylarının kırmadan gücendirmeden seviyeli bir yarış içerisinde olmasını diliyorum. Neticesi her ne olursa olsun kazananın memleketimiz ve milletimiz olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç (7 Mart) Pazartesi günü başlamış, 14 Mart Pazartesi günü (bugün saat 17:00’de)  sona erdi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.