banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Adaylar Balıklıgöl'de buluştular

12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala Şanlıurfa’daki siyasi hareketlilik Ulusal Basının gündeminde!...

 

NTV Bölge temsilcisi Nizamettin Kaplan’ın Şanlıurfa’da 4 partinin ilk sıra adayları olan AK Parti adına  Devlet Bakanı ve Şanlıurfa 1.sıra Milletvekili adayı Faruk Çelik, MHP 1. sıra milletvekili adayı Muzaffer Çakmaklı, CHP 1.sıra milletvekili adayı Av. Ferhat Karataş, BDP adına ise İl yöneticisi  Av. Bekir Benek’i Otel El Ruha’nın bahçesinde bir araya getirdi.

 

Şanlıurfa Milletvekili adayları,  söyleşi öncesi bir araya gelerek çay içerek karşılıklı olarak sohbet ettikleri görüldü.

 

Otel El-Ruha bahçesinde yapılan söyleşide, MHP CHP ve BDP adına konuşmacılar İktidarı eleştirirken, Bakan Faruk Çelik ise, eleştirileri yanıtlayarak, Hükümetin GAP’a ve Şanlıurfa’ya yönelik yaptıkları yatırımlarını anlattı.

Program bu akşam NTV’de yayınalanacak.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.