banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Adaylar Arasındaki Vaat yarışı kızışıyor VİDEO

Yerel seçim için geriye sayım sürüyor. Büyükşehir adaylarının vaatleri arasında ulaşım ve konut öne çıktı. Seçim süreci devam ederken adayların vaatleri de devam edecek gibi

Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir adaylarının vaatleri arasında ulaşım ve konut öne çıktı.

Şanlıurfa’nın Devteşti mahallesinde kadınlarla mahalle toplantısında bir araya gelen Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, ilk olarak konut sorununu ele alacaklarını ve alt geçitler yaparak, yolları genişleterek, trafiği rahatlatacaklarını söyledi.

BDP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir, , seçildiği takdirde yıkılan 11 nisan stadının bulunduğu yeri ‘kurtuluş parkı” yapacaklarını söyledi. Baydemir seçmenin karşısında konut ve ulaşım ağırlıklı projelerle çıkacak.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bahçivan, ‘Şanlıurfa fikir-edebiyat grubu’ sıra gecesinde projelerini anlattı. Bahçıvan seçildiği takdirde 60 bin konutluk projelerin önünü açacağını belirtti.

MHP Büyükşehir Balediye Başkan Adayı Kemal Saraçoğlu da, 11 Nisan alanı Urfa’ya aittir. Peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz Türkiye’nin en modern parkını yaparak Şanlıurfalılara hediye edeceğiz” ifadelerini kullanıyor.

Chp adayı Hale Soran ise kadın hakları ve sosyal projeler üzerinde duruyor.

 

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.