banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Aday adayları mülakata alınıyor

AK Parti aday adayları mülakata alınıyor

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimler için AK Parti aday adayları ile AK Parti Genel Merkezinde mülakat yapılacak.

 

Aday adayları için yapılacak olan mülakatla ilgili olarak bilgi veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Aday adaylarımız için demokratik ve şeffaf bir temayül yoklaması yapıldı. Bundan sonraki süreçte ise mülakatlar yapılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Dr. Bülent Gedikli başkanlığında kurulan mülakat komisyonuna 340 aday adayımız “ALFABETİK” isim sıralamasına göre alınacaktır. Alfabetik isim sıralamasına göre ilk 50 kişi yarın Ankara’da mülakata alınacak. Her gün alfabetik isim sıralaması ile 50 şer aday adayımız Genel Merkeze davet edilerek mülakata alınacak” dedi.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.