banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Erdoğan Bursa

Acem aşiretinin Eyyübiye adayı Mehmet Acemoğlu adaylığını açıkladı

Şanlıurfa'nın tanınmış saygın ailelerinden birisi olan Acemoğlu aşiretine mensup İş Adamı Mehmet Acemoğlu, bu yarışta bende varım diyerek Eyyübiye ilçe belediye başkanlığına Ak Parti'den aday adaylığını il başkanlığına sunarak resmen açıkladı. 

Akraba ve dostlarıyla birlikte Ak Parti İl Başkanlığına giden Mehmet Acemoğlu, burada başvuru formunu İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez'e takdim ederek, Eyyübiye ilçe belediye başkanlığı için aday adaylığını resmiyete kavuşturmuş oldu.

Şanlıurfa'nın en belediyelerinden birisi olacak olan Eyyübiye ilçe belediyesi için aday adaylığını koyan Mehmet Acemoğlu, 'Ben bu mahallede büyüyüp yetiştim, Eyyübiye halkına hizmet etmek uğruna bu yola başvurdum.' dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.