banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep harran mehmet ekinci kaza Türkiye

Açar; Durmak yok yola devam

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Açar, Adaylarla ilgili bir açıklama yaptı. 12 Kişilik listede yer alamayan Abdulkadir Açar, yaptığı yazılı açıklama şöyle konuştu; “Ömrümce beni yetiştiren memleketime borcumu, O’na hizmet ederek ödemeye çalıştım. Çünkü bizi yetiştiren topraklarla ödeşmenin bedelini, çalışmak olarak gördüm. Bu hizmet sürecinde de, Allah rızası dışında herhangi bir beklenti içerisinde olmadım.

 

Memleketime daha fazla hizmet etmek gayesi ile 2004 yılında belediye başkanlığı aday adayı olduğum AK Parti’den 24. Dönem milletvekili aday adayı oldum. Aday adaylığı sürecinde siz saygıdeğer hemşerilerimin teveccühüne muhatap olmam, sorumluluğumun ne kadar fazla olduğunu bana bir kez daha hatırlattı.

 

Siz saygıdeğer hemşerilerimden ve büyüklerimden, “Hayırlı ise olsun” şeklinde hayır duaları talep ettim ve dualarınızı aldım.

Cenab-ı Allah Kur’an-ı Kerim de: “Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz” diye buyurmaktadır.

İnanıyorum ki; gerek şahsım, gerekse de memleketim hakkında “hayırlı olan” olmuştur!..

Aday adaylığım sürecinde; beni samimiyetle kucaklayan ve destek veren siz saygıdeğer hemşehrilerime, öz evlatlarımdan hiçbir zaman ayırt etmediğim gözüm nuru öğrencilerime, partimin her kademesindeki mensup ve yöneticilerine sevgi dolu saygılarımı sunar, teşekkür ederim.

 

Urfamın ve ülkemin geleceği adına hep yanında olacağım partime ve birbirinden değerli milletvekili adayı kardeşlerime birlikte elele, gönül gönüle geçireceğimiz seçim sürecinde başarılar dilerim.  

Abdulkadir Açar; “Durmak yok yola devam…” diyerek AK Parti için durmadan çalışmaya devam edeceğini belirtti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.