banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

2011 Referandumunu İşaret etti

“URFALI, BU MİLLETE BİDON KAFALI, GÖBEĞİNİ KAŞIYAN DİYENLERE CEVABINI VERDİ”


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün geldiği Şanlıurfa`da halka teşekkür etti. Şanlıurfa`dan Referanduma yüzde 94`lük `Evet` oyunun çıkmasına sevindiğini söyleyen Başbakan Erdoğan 2011 seçimleri sonrası yapılması düşünülen referanduma da işaret ederek `İnanıyorum ki Şanlıurfa vakti zamanı geldiğinde bir kez daha en güzel cevabı verecektir” dedi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir dizi gezi ve açılış için Şanlıurfa`ya geldi. Başbakan Erdoğan`ı GAP Havaalanı`nda Vali Nuri Oku-tan, AK Partili Milletvekilleri ve Şanlıurfa Beledi-ye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve çok sayıda partili karşıladı. İstanbul`daki patlamanın ardından Başbakan Erdoğan için güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkaran polis, havaalanı çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Havalanına gelen vatandaşlar polis ekipleri tarafından didik didik arandı. Çatılara yerleştirilen Özel Hareket Şubesi timleri havalanında adeta kuş uçurtmazken, helikopter ise havada güvenlik önlemlerini aldı. Başbakanlık özel uçağıyla Şanlıurfa`ya gelen Başbakan Erdoğan daha sonra havalanından Topçu Meydanı`ndaki miting alanına doğru hareket etti.


Topçu Meydanındaki mitingde halka sesle-nen Başbakan Erdoğan ana muhalefet partisi CHP`ye yüklenerek “Bir ülkenin kabine üyelerine, bir ülkenin hükümetine bu kadar küfretmenin basın özgürlüğü ile ifade edilemez. Biz bu zihniyetle bu kafayla sonuna kadar mücadelemizi sınırsız sürdüreceğiz. Demokratik yollardan, hukuk yollarından bu edepsizliğe karşı gerekeni yapacağız. Biri çıkıyor Cumhurbaşkanı`nın muhterem eşine ağza alınmayacak laflar yapıyor, bir diğeri hükümet üyelerine karşı ağzını bozuyor, bir başkası aşağılıyor hakaret ediyor. Edep yahu diyorum.


Bunlar bir siyasi kongresinde ayakkabılarını çıkarıp masaların üzerine çıkıp gözyaşları akıttılar. Geçtiğimiz günlerde benzer şeyleri aynen ifade ettiler, etmeye devam ediyorlar. Milletçe bunlara sizler gereken dersi vakit geldiğinde verdiniz ve veriyorsunuz. Bizim güvencemiz millet. Biz sizinle geldik, sizinle yola devam ediyoruz sizinle de muassır medeniyetlerin üzerine çıkacağız. Şanlıurfa birlik beraberlik ve kardeşlik şehridir. Benim aziz kardeşim 12 Eylül`de bunlara bunların zihniyetlerine de en güzel cevabı verdi` diye konuştu.

 

 

Haberle İlgili Video

BA�BAKAN �ANLIURFADA


HABER:ŞAHİN ÖZNUR

 

 
Haberle İlgili Video

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.