banner2


 Şanlıurfaspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ve ondan önceki hafta Balıkesirspor maçında oynadığı futbol ile bizleri bir hayli umutlandırmıştı. Her iki maçta da tam bir takım oyunu sergilediler. Bu maçları seyredince ilerisi için umut dolmuştuk. Maalesef Yeni Malatyaspor maçında bu umutlarımızı yerle bir ettiniz. Bizleri hayal kırıklığına uğrattınız.
 Tabi, futbol sadece sahada oynanan bir oyun değildir. Bunun saha dışı etkenleri de en az sahadaki futbol kadar önemli… Şanlıurfa’da sporseverler Fethi beye çok güvenmişlerdi. Bu güven bu şekilde berhava edilmemeliydi.
 Urfalılara verilmiş şampiyonluk sözleri vardı. Bu futbolla mı? Yoksa futbolcuları kandırarak mı? Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi açıklanan primlerin maç sonrasına yarı yarıya kesilmesiyle mi? Bu şekilde kandırılmış futbolcuyu sahada motive etmek mümkün mü? Kimse kimseyi kandırmasın!. Söz sözdür. Şampiyonluk sözüde sözdür. Futbolculara ve bu şehre verilen sözlerde sözdür. Yapamayacağınız sözleri vermeyin. Verdiğiniz sözleri de mutlaka yapın!
 Bakın neden ‘futbol sadece sahada oynanan bir oyun değildir’ diyorum! Tesislere uğrayan yönetici yok. Futbolculara, ‘dediniz nedir’ diyen yok. Sıkıntıları var mı yok mu soran yok. Futbolcular para alamadıkları için idmana çıkmıyorlar. Adeta başıboş bırakılmış. Sen saha dışında futbolcuyla ilgilenmezsen futbolcu da sahada futbolla ilgilenmez. Çünkü kafa olarak rahat olmayan futbolcu istediği oyunu sahada sergileyemez. Etki tepki meselesidir.
 Son olarak şunu söylemek zorundayım. Bu şekilde olmuyor beyler… ya yapıldığı gibi yapacaksınız. Ya da en kısa zamanda bu takıma ve bu kente daha fazla zarar vermeden çekilin…
 Hoşçakalın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.