banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Tolga Karel böyle evlendi

Tolga Karel, Azeri manken Günay Musayeva ile evlendi. Dün İzmit’teki bir otelde yapılan törene 20 kişi katıldı.

Son olarak “Yaprak Dökümü” dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Tolga Karel, geçtiğimiz ay Bulgaristan’da düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci olan Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile evlendi. İlişkileri henüz çok yeni olmasına rağmen yıldırım hızıyla evlilik kararı alan çift, dün İzmit Seka Park Otel’de düzenlenen sade bir törenle nikâh masasına oturdu. 20 kişinin katıldığı törende gelinin nikâh şahitliğini menajer Selin Boronkay, damadınkini ise yönetmen Ezel Akay yaptı. Çiftin nikâhını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

 Çifti tebrik eden Karaosmanoğlu, evlilik cüzdanını geline verdi. Eylül ayında çok sayıda davetlinin katılacağı bir düğün yapacak olan çift, “Çok mutluyuz. Çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz, fakat bunun için biraz zamana ihtiyacımız var” dedi. Nikâh sırasında Tolga Karel’in ayağına basan Günay Musayeva’nın “Biz şimdi karı koca mı olduk?” diye sorması davetlileri güldürdü.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.