banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Tatlıses'ten Hürriyet Yazarına Sert Tepki

İbrahim Tatlıses, dün Hürriyet 'teki köşesinde kendisiyle yaptığı sohbeti paylaşan Cengiz Semercioğlu'na sert tepki gösterdi.

Cengiz Semercioğlu, dünkü yazısında İbrahim Tatlıses'le yaptığı görüşmeyi aktardı. "Vurulduktan sonra herhalde en kapsamlı konuşması bu oldu. Her şeyi anlattı; vurulma anını, doğacak bebeğini, iş hayatını..." diyen Semercioğlu, köşesinde İbrahim Tatlıses'in vurulma anını şöyle anlattığını ileri sürdü:

"Kurşunun geldiği ânı hatırlıyorum. Tam arabanın içinde arkaya dönmüştüm, programla ilgili İpek Hanım'a bir şey söylüyordum. Ateş edilen arabayı görmedim, yanımızdan geçmiş... Bir ses duydum. Sonrasında damlayan kanın şıp şıp diye çıkardığı sesi hatırlıyorum sadece... Kafamın içinde damlayan kan mı, yoksa kanım omuzuma mı düşüyor bilmiyorum. Sadece beynimin içinde giderek daha çok yankılanan bir şıp sesi..."

"HER YAZDIĞIN YANLIŞ"

Semercioğlu'nun yazısına göre Tatlıses, hastanede yaşadıklarını anlatırken hüngür hüngür ağladı.  Ayrıca yazıda; Tatlıses'in yaşadığı maddi sıkıntılardan, yapacağı yeni albüme kadar birçok sözüne yer verildi.

Ancak dün yazının yayınlanmasının ardından İbrahim Tatlıses, Twitter üzerinden yazdığı mesajla Semercioğlu'na tepki gösterdi. Tatlıses, mesajında, "Sevgili Cengiz Semercioğlu kardeşim ben seninle röportaj değil sohbet yaptım. O sohbeti de iyi algılayamamışsın galiba her yazdığın yanlış" ifadelerini kullandı.Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.