Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_l5j2tjv9hb6rrgmp5c0lsmgf90, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Tatlıses'ten Aykut Kocaman'a şok tepki haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Tatlıses'ten Aykut Kocaman'a şok tepki

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Fenerbahçe'nin Antalyaspor mağlubiyetine fena bozuldu.

Dün akşamki karşılaşmada Medical Park Antalyaspor'a kendi sahasında 3-1 yenilen Fenerbahçe ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i çileden çıkardı. Tatlıses kişisel sayfasında teknik direktör Aykut Kocaman'a açtı ağzını yumdu gözünü.

Antalyaspor'un Fener'e attığı 3.'üncü golün ardından çılgına dönen Tatlıses, "E ben sana ne diyeyim Aykut Kocaman? Sayın hoca, hoca mısın sen nesin ya,  Allah aşkına Salih denen genci yeni gördüm, o girdi 3 oldu be..." sözleriyle Aykut Kocaman'ı eleştirirken "Alemi bize güldürdün ya helal olsun sana" diyerek tepkisini dile getirdi.

ALİŞAN KOCAMAN'IN İSTİFASINI BEKLİYOR

Dünkü maç Fenerbahçe taraftarı olan diğer ünlüleri de çileden çıkardı. Fenerbahçe'nin kendi sahasında Antalyaspor'dan 3 gol yemesi Alişan'ı da çileden çıkardı. Aykut Kocaman'ın istifasını isteyen Alişan,"Maçtan sonra hemen yola çıktım, izleyemiyorum televizyon. Eğer Aykut Kocaman istifa ederse bu müjdeyi lütfen hemen verin bana..." dedi.

GALATASARAYLI ÜNLÜLER DE MAÇI YORUMLADI

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a 3-1 yenilmesi Galatasaray taraftarı olan Nihat Doğan da tepkisiz kalmadı. Doğan, yenilgiyi Alex'in gidişine bağlarken, "Fenerbahçe'den Alex'i gönderenler en büyük düşmanlığı yaptılar demiştik. Alex varken 90. dakika oynansada F.B gerideyken F.B'den korkuyordum."yorumunda bulundu.

Yine Galatasaray taraftarı olan Şahan Gökbakar da "Aykut hocanın gençlere desteğini bilmeyen yoktur. Ancak 2-1 gerideyken tercihini gen Salih'ten yana degil genç Semih'ten yana kullanmaliydi... " diyerek Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ı eleştirdi.

Yasemin Ateş / ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.