banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Serdar Ortaç yıllar sonra özür diledi
Popstar 2013 jürisinde yer alan Serdar Ortaç, yarışmaya Bulgaristan'dan katılan yarışmacı İsmail'in performansının ardından yaptığı değerlendirmede Kürtlerden adeta özür diledi.
ÇÖZÜM SÜRECİNE SERDAR ORTAÇ DESTEĞİ
Çözüm sürecinin medyaya yansıyan örneklerinden sonuncusu Serdar Ortaç oldu. Ortaç, Bulgar yarışmacı İsmail'in performansını değerlendirirken deyim yerindeyse günah çıkardı. Sözlerine "Az önce kuliste Orhan Gencebay, bana ders niteliğinde birkaç şey söyledi ve 36 etnik kökenden bahsetti" diyerek başlayan Ortaç, Ahmet Kaya ile yaşanılanların özrünü diledi.
GAZA GELDİM
1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği Ödül Gecesi'nde Ahmet Kaya'ya çatal fırlattığı olaya göndermede bulunan Ortaç, "O dönem bana bazı şeyler yanlış öğretildi. Bir gün umarım bu yarışmada bir Kürt yarışmacı da Kürtçe şarkıyla yarışır" dedi.'

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.