Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_oe4piec0si4jo2kr759fravrf3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Seçmen Erdoğan'sız AK Parti'ye 'oy yok' diyor! haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Seçmen Erdoğan'sız AK Parti'ye 'oy yok' diyor!
GENAR anketinde çarpıcı veriler. 16 il, 60 ilçede 2168 denekle yapılan çalışmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili çarpıcı sonuçlar çıktı. Seçmen Erdoğan'sız AK Parti'ye 'Hayır' diyor.
GENAR'ın anketinde halka "Erdoğan genel başkanlığı ve başbakanlığı bırakmalı mı, bırakmamalı mı?" sorusu sorulduğunda yüzde 51,2 oranla "Evet" denildi.
Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi halinde AK Parti'nin başına kimin geçeceğinin tartışıldığının şu günlerde anketten çarpıcı bir sonuç daha çıktı. "Recep Tayyip Erdoğan genel başkanlığı ve başbakanlığı bırakırsa AK PARTİ’ ye oy verir misiniz?" sorusu yöneltildiğinde halkın yarısından fazlası "Hayır" derken AK Parti seçmeninde bu oran her dört seçmenden biri olarak belirlendi.
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.