banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

Şanlıurfaspor'dan umutlu açıklama

Gökmen; "2012-13 Futbol sezonunda Ligin son maçını Kayseri Erciyes karşısına çıkarak galibiyet parolası ile oynadığımız karşılaşmadan yenilerek sahadan ayrıldık.  İki hafta önce Süper Lige yükselen Erciyespor ligi  lider bitirmek için  sahaya çıktı. Bu nedenle bu tür maçları oynamak zordur. sahada mücadele eden futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Her iki takımda İyi bir mücadele  verdi. . Futbolu güzelleştirme adına genç arkadaşlarımız güzel bir futbol ortaya koydu, Şampiyon olan Kayseri Erciyesspor Teknik heyetini ve futbolcuları başarılarından dolayı  bir kez daha kutluyoruz. Taraftarlarımıza son maçta puan hediye etmek istedik. Ancak çok sayıda as oyuncumuzdan yoksun olarak sahaya çıktık. Genç bir kadroya rağmen rakibimiz karşısında iyi futbol sergiledik.

Bu sezon hayırlısıyla bitti. Şanlıurfaspor ikinci yarının son haftaları itibariyle  taraftarları memnun eden güzel oyununun ardından puanlar aldılar. Bunlarla birlikte daha iyi yerlerde olabilirdik ve ligi daha iyi yerlerde bitirebilirdik. Ama mart ayında özellikle iç sahadaki kayıplarımız sıkıntı verdi ve biraz tereddüt yaşadık ama sonuçta sonu iyi oldu. Şanlıurfasporun geleceği emin ellerde ve mutlaka başarıyı yakalayacaktır.

Şanlıurfasporun kendi kültürüne ve yapısına hizmet etmek için hiçbir dış etkenden korkmadan ve cesaretli bir şekilde doğru olan her şeyi yaptık. Şanlıurfasporu önümüzdeki süreçte Süper Lig’e çıkarmanın hesaplarını yapacağız.

PTT 1. Ligde yıllar sonra ilk kez oynayan Şanlıurfaspor bu sezon ligde kalmasınıda bir başarı olarak değerlendirmekteyiz, bu sezon boyunca takımımızda yer alan tüm Futbolcu kardeşlerimize, Teknik heyetimize, bizleri yalnız bırakmayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e, Valimiz Celalettin Güvenç’e, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Ahmet Fakıbaba’ya şanlı taraftarlarımıza zorlu süreçte destek olan basınımıza kısacası katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Şanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.