banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Saba Tümer; Erkeklerden daha delikanlıyım
- Gece mi yoksa sabah programı mı daha keyifli?
İkisinde de aynı keyfi alıyorum. Fakat gündüz çalışmaya başlayınca yaşam kalitem yükseldi. Çünkü gece programında uyumam sabaha karşı 05.00'i buluyordu. Şimdi normal insanlar gibi yaşamaya başladım.
- Konuklarınızla bazen çok samimi olmanız eleştiriliyor...
Programımda insanlar söylemek istediklerini söylüyorlar. Karşı tarafı rencide edecek, üzecek bir şey yok. İyi niyetli sorduğun soruya, iyi niyetli cevap alıyorsun.
ERKEKLERDEN DAHA DELİKANLIYIM
- Hangi cinsle daha iyi anlaşıyorsunuz?
Her iki tarafla da anlaşıyorum ama erkekler daha yakın arkadaşım oluyor. Annemin arkadaşlarının çocukları hep erkekti, erkeklerle büyüdüm. Onun için diyaloğum daha rahat.
- O zaman biraz da erkeksi yönleriniz vardır.
Her kadının içinde biraz vardır. Mesela ben, tanıdığım bütün erkeklerden daha delikanlıyım. (Gülerek) Sözümün arkasındayımdır. Bazen patavatsızlık derecesine varan bir dobralık var üzerimde. Ama özür dilemeyi bilirim ve severim de.
- Gece gezmelerinde kimle görüntülenseniz sevgiliniz sanılıyor. Sizce niye?
(Gülerek) Bunu bazen magazin gazetecilerinin haber bulamamasına bağlıyorum. Boş atıp, dolu tutmaya çalışıyorlar. Şimdiye kadar bir doluluk olmadı.
- Sizinle evlenen kişi neden mutlu olur?
(Gülerek) Mutsuz olacağını hiç düşünmüyorum. Olduğum gibi bir insanım, kaprisim, kıskançlığım yok. Bir insanı mutsuz edebilecek şeylerim yok diye düşünüyorum.
'SEVİYORUM' DEMEK İSTİYORUM
- Ne kadar süredir sevgiliniz yok?
Yaklaşık 1,5 yıldan beri. İlgilenenler var tabii ama benim ilgilendiğim kimse yok. (Gülerek) İstemediğimden değil, kısa süre öncesine kadar gece çalışıyordum, tüm günü uyuyarak ve çalışarak geçiriyordum. Biriyle beraber olmaya başlasam, hangi saatte buluşacaktım ki? Adamın çalıştığı saatte ben uyuyorum, benim çalıştığım saatte adam uyuyor. Kariyerim açısından özel hayatımı ikinci plana atmak önemli bir özveriydi. Şimdi normal insanlar gibi bir düzene girdim ve inşallah gelir. Bu 'önümüzdeki maçlara bakacağız' gibi bir şey oldu. (Gülerek) Tatsız bir ilişkiden sonra insan kendini nadasa çekiyor, kendine gelmek istiyor. (Gülerek) Ben de 'Seviyorum' demeyi istiyorum artık.
Tatlıses'i duyunca dizlerim titredi
İbrahim Tatlıses'in programıma telefonla bağlanması beni çok mutlu etmişti. Show TV'de gece programı yaparken Semih Saygıner'le birlikte İbrahim Tatlıses bilardo oynamıştı ve programım patlamıştı. Yıllar sonra Sibel Can bana konuk oldu, bu kez telefonla bağlandı. Tüm Türkiye 'İbrahim Tatlıses'in sesi nasıl?' diye merak ederken, o şarkı söyledi. Bir programcı için bundan daha güzel bir şey olabilir mi? O kadar çok heyecanlandım ki dizlerim titredi, ağladım.
Twitter'dan evlenme teklifi!
- Twitter'da 622 bin takipçiniz var. İnsanlar da sizi çok sempatik buluyor ve seviyor.
İnsanlar artık sorunlarından arınmak, kafayı dağıtmak istiyor. Ne mutlu bana ki, ben de böyle bir şeye vesile olabiliyorsam. Üç saat, insanın kafasını dağıtmak için güzel bir süre.
- Sosyal medyadan evlenme teklifleri geliyor mu?
Eksik olmasın evlenme teklifleri geliyor hala. Bazen tüm mesajları okuyamıyorum. Hepsine cevap veremiyorum. (Gülerek). Geçen günlerde şiir şeklinde ama çok komik bir evlenme teklifi aldım.
Abdullah Malkoç / Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.