banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Niran Ünsal kafasına sıkacak mı?

Ağustos ayı içerisinde Kıbrısta bulunan Malpas Gazinosunda konserinin ardından gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında referandumla ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı Niran Ünsal, referandumda evet çıkması halinde Kafama sıkar giderim açıklamasında bulunmuştu.

O gün, AK Parti ve Recep Beyin iktidara gelmesinden bu yana tam 8 yıl oldu. 8 yıl önce insanlara seçim meydanlarında birtakım sözler verdiler. Bugün bakıyorsunuz bu ülkede telif hakları bile yok. Terör devam ediyor. Verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Bir de çıkıp milletten tehdit ile evet oyu istiyorlar. Ben kocaman bir hayırcıyım diyen Ünsal,Evet oyu çıkarsa kafama sıkar giderim şeklinde konuşmuştu.

O gün için bu sözleri söyleyen Niran Ünsalın referandumdan çıkan % 58 evet çoğunluğundan sonra sözünde durup durmayacağı merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.