Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_4rku2jtuisvcmptr12fd8a08l7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Necati Şaşmaz'ın eşine büyük şok! haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Necati Şaşmaz'ın eşine büyük şok!

12.12.12 tarihinde sürpriz bir şekilde Necati Şaşmaz'la nikah masasına oturan Nagehan Kaşıkçı'nın evlilik ve balayıdan başı döndü. Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler 3. sınıf öğencisi Nagehan, evlilik ve balayı telaşından derslerine çalışamayınca bütün sınavlardan kaldı.

 

NAGEHAN KAŞIKÇI TÜM DERSLERDEN KALDI

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, 12 Aralık'ta Negahan Kaşıkçı Şaşmaz ile dünyaevine girmişti. Yıldız Teknik Üniversite'si Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi Nagehan Hanım evlilik ve balayı telaşından derslerine çalışamayınca final sınavlarına da giremedi. Çiçeği burnunda gelin Nagehan Şaşmaz daha sonra girdiği bütünleme sınavlarında da başarılı olamadı. Nagehan Şaşmaz kaldığı tüm dersleri seneye bir daha okuyacak.

MALDİVLER'DE BALAYI YAPMIŞLARDI

12.12.12 tarihinde evlenen Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz, Hint Okyanusu'nda bin 200 adadan oluşan gözde turizm merkezlerinden Maldivler'de balayı yapmıştı



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.