banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Müslüm Gürses’in Doğduğu eve ziyaret

Bay pas ameliyatı sonrası yoğun bakıma alınan Müslüm Gürses’in 1959 yılında doğduğu ev, Halfeti Doğa ve Su Sporları Kulübü koordinasyonunda ziyaret edildi. Evin avlusuna kulüp tarafından kurulan barkovizyon ile ile Müslüm Gürses için hazırlanan belgesel ve klipler kulüp üyeleri ve köy halkı tarafından izlendi.

Müslüm Gürses’in evine “Dualarımız Seninle” afişi asan kulüp üyeleri adına HDSK Başkanı Nihat Özdal, Müslüm Gürses sınırları Türkiye’yi de aşan çok önemli bir sanatçı ve değerdir. Halfetililer olarak Müslüm Gürses’in bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyoruz. Halfeti gençliği ve halkı duaları ile Müslüm Gürses’in yanında dedi. Özdal, telefonla görüştüğü Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur’ageçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber: H. Rüya Arslantaş / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.