banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Murat İnce Şanlıurfa’da klip çekti

Balıklıgöl, yıldız meydanı, halfeti, saklı kent, konukevleri, tarihi urfa cadde ve sokakları ile Urfa otogarında yapılan çekimlerin büyük bölümü gece yarısı gerçekleştirildi.

 

Şanlıurfa’nın tanıtımına katkı…

Çekimleri tamamlanan kliplerin başta Kral TV olmak üzere birçok ulusal ve yerel müzik kanalında yayınlanacağını söyleyen Prodüktör İsmet Polat şunları söyledi: "Kanallarla görüşmelerimiz devam ediyor. Kliplerin yayına hazır hale geldiğinde oturup protokol imzalayacağız. Murat İnce, Şanlıurfa’da çok seviliyor. Biliyorsunuz daha önce Mozaik AVM’de, Harran Üniversitesi’nde ve Hilvan’da yoğun katılımlı konserler düzenledik. Murat İnce Şanlıurfalıların bu teveccühünden etkilenerek klip çekimleri için Şanlıurfa’ya gelmeyi kabul etti. Bu klipler ulusal kanallarda her yayınlandığında aynı zamanda Şanlıurfa’mızın da tanıtımı yapılmış olacak. Çünkü Çok farklı mekanlar kullandık. Bir Urfalı olarak Murat Bey’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Murat İnce ile birlikte Türkiye’nin en iyi vokallerinden biri olan Volkan Sönmez de Şanlıurfa’ya geldi. Volkan Abiye de ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca bu çekimler sırasında bize her türlü desteği veren Güneydoğu TV ailesine, Kanal Urfa’ya ve Şanlıurfa Valiliğine teşekkür ediyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde tamamlar bir an önce müzik kanallarında izlemeye başlarız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.