Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_m97ebiq8l80rurvfgcp62dpjg5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mahallelerin Yarışı Resmen Başlıyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Mahallelerin Yarışı Resmen Başlıyor

ÇOGEP Projelerinden biri olan Mahalleler Yarışıyor Projesinin açılış töreni;  Vali Celalettin GÜVENÇ,  İl Emniyet Müdürü Mehmet LİKOĞLU, Proje ortağı kurumların temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve turnuvaya dahil olan gençlerin katılımıyla, 11.09.2012 günü (bugün) saat 17:00’de 11 Nisan Stadyumunda gerçekleştirilecektir.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü “Güvenli Toplum Huzurlu Gelecek” ilkesi kapsamında yürütmüş olduğu Sosyal Projelerden birisi olan ;


1) “Mahalleler Yarışıyor Projesi” bir ÇOGEP projesidir.

2) ÇOGEP Projelerinin uzun adı “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”dır. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. Türkiye’de kabul edilip uygulanan ÇOGEP Projelerinin % 30’u Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenmiştir.“Mahaller Yarışıyor Projesi” ilimiz ve ilçelerimizde yürütülen (13) ÇOGEP Projemizden birisidir.
3) Proje kapsamında 17-25 yaş arasındaki 768 gencimizin katılacağı mahalleler arası futbol turnuvası düzenlenecektir. İl merkezindeki 64 mahallenin katılacağı büyük futbol turnuvası 12.09.2012 tarihinde başlaması planlanmaktadır. Emniyet Teşkilatımızın lisanslı futbol hakemleri tarafından yönetilecek turnuvanın tam (1) ay sonra tamamlanması planlanmaktadır. Çevik Kuvvet Kompleksi ve Atatürk Spor salonu yanındaki Halı sahalarda Turnuvalar yapılacaktır.

4) Proje kapsamında kurulan (64) Mahalle takımımıza forma,  şort, ayakkabı, tekmelik ve çantadan oluşan spor malzemeleri ve çeşitli hediyeler alınmışve turnuvada oynayan gençlerimize verilmek üzere hazırlanmıştır.

5) Yine Proje kapsamında turnuvaya katılan (79) gencimizin Meslek Edindirme Kurslarına kayıtları yapılmış ve meslek sahibi olmalarının önü açılmıştır.

6) Futbol Turnuvasına katılan gençlerimize hitaben her gün 8 takımaPolisevindeücretsiz yemek düzenlenecek, çeşitli konularda seminerler verilecek ve ardından ücretsiz sinema gösterimi gerçekleştirilecektir.
7) Proje kapsamında (20) aile ziyareti yapılmıştır. Çeşitli hediyeler ile bilgilendirmelerde bulunulmuştur.
8) Turnuvaya katılan gençlerimizden 100’üne üniversiteye hazırlık kitap seti hediye edilecektir

9) Yine futbol turnuvasında maç yapacak gençlerimizden 30 kişiye ücretsiz LYS-YGS kursuları verilmesi planlanmaktadır.
10) Turnuva boyunca maç yapacak mahalle takımlarımızın muhtarlarına ve oyuncularına Turnuva sonunda çeşitli hediyeler dağıtılacaktır.
11) Bu Projedeki ortağımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İŞKUR’dur. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü proje kapsamında bünyelerinde bulunan bir halı sahayı turnuva boyunca tahsis etmişlerdir.
12) Ayrıca Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (BELSAN) Projeye destek vererek turnuvaya katılan gençlerimizin ulaşım hizmetlerini sağlayacaktır.

Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.