banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kuran Kursunun Temelini Vali Güvenç Attı-FOTOĞRAFLI&VİDEO

Vali Güvenç açılış töreninde bir konuşma yaparak, hayırlı bir hizmet için bir araya geldiklerini belirterek, “Hayırsever ali Rıza Gerger’e ve muhtarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bu güzel olaya vesile olan Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’a teşekkür eden Vali Güvenç, “460 bin TL’lik 864 metre kare arsada bin metre karelik bir eğitim yuvasını bir dini tesisi sizlere, çocuklarımıza hediye ediyoruz. Allah hayırlı eylesin. Burada mutlaka güzel çocuklar yetişecek, huzur içerisinde ibadet edeceksiniz. Kitap okuyacak, taziyelerinizi yapacaksınız” dedi.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Şu anda Şanlıurfa merkezde bulunan 7 mahallede kültür merkezleri inşasına başladıklarını belirten Vali Celalettin Güvenç, “İhalelerini yaptık çok şükür amacımız her mahallede bir eğitim, bir kültür yuvamız olsun” dedi.
Konuşmanın ardından temel atma törenine geçildi. Vali Güvenç, temel atma törenin ardından çevrede bulunan vatandaşlara ve çocuklara çikolata ikram etti.
Vali Güvenç’e Kuran Kursu temel atma töreninde İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve ilgili daire amirleri de eşlik etti.
balikligol.com

Kuran Kursunun Temelini Vali Güvenç Attı ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.