Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_upnnpom696q0td4au3od19gtn1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın Urfalıları coşturdu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın Urfalıları coşturdu

Fanta Gençlik festivali kapsamındaTürkiye’nin bir çok ilinde düzenlenen konserlerden bir tanesi de Şanlıurfa’da yapıldı. Ünlü pop sanatçılarının katıldığı gecede binlerce Şanlıurfalı doyasıya eğlendi.

Her yıl düzenlenen ve bu yıl Şanlıurfa’da ikincisi gerçekleşen Fanta Gençlik festivaline ilgi yoğun oldu. GAP Arena Stadı oto parkında düzenlenen festival gecesinde ünlü pop sanatçıları sahne aldı. Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu’dan oluşan muhteşem üçlü Şanlıurfalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

20:00 sularında başlayan festival gecesinde, ilk Emre Aydın sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Pop yıldızı Emre Aydın, alanı dolduran birlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Emre Aydın’ın ardından, Şebnem Ferah sahneye çıktı. Şebnem Ferah’ta birbirinden güzel ve özel parçalarını seslendirerek, giydiği kıyafetle geceye renk kattı. Seyircilerin büyük alkışını alan Ferah, yerini Kenan Doğulu’ya bıraktı. Şebnem Ferah’tan Kenan Doğulu çığlıklar eşliğinde sahneye çıktı. İlk olarak en çok sevilen ve dinlenilen parçalarına yer veren Kenan Doğulu adeta hayranlarını büyüledi.

Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu’nun sahne aldığı Fanta Gençlik festivali gece yarısına kadar sürdü. Düzenlenen konsere yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Ali Uzun / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.