banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kadir İnanır kansere yakalandı
Selvi Boylum Al Yazmalım, Dila Hanım, Bodrum Hâkimi, Katırcılar, Tatar Ramazan, Karılar Koğuşu gibi klasiklerle Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biri olan Kadir İnanır, akciğer kanserine yakalandı.

Habertürk'ün haberine göre, yakın dostu Saffet Ulusoy'un cenazesine katılmayan İnanır'a geçen hafta rahatsızlığı nedeniyle hastanede biyopsi yapıldı.

Doktorların hastalık haberiyle Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural ve aile fertleri şoke oldu. Tedavi için Üsküdar'da özel bir hastaneye yatan İnanır'ın yakınları, sanatçının moralinin çok iyi olduğunu ve bu hastalığı yeneceğini söylediğini belirtiyorlar. İnanır'ın tedavi için yurtdışında bir hastaneye gitmesinin şu anda söz konusu olmadığı da öğrenildi.
Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.