banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Kadir Çöpdemir, Yaşar Nuri'yi çok kızdıracak
TV8 ekranlarında yayınlanan Seda Akgül’ün hazırlayıp sunduğu Erken Baskı'ya konuk olan oyuncu Kadir Çöpdemir'in Yaşar Nuri ve Seba Tümer ile ilgili ilginç sözleri programa damgasını vurdu.
Ekranlarda yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek diyalog şöyle gelişti;
Yayının hemen başında programın sunucusu Seda Akgül, Kadir Çöpdemir'e iltifat etti. Kadir Çöpdemir bu iltifat üzerine Akgül'e "Canımsın" dedi. Çöpdemir'in bu sözü üzerine Yaşar Nuri Öztürk'ün Seba Tümer'e yaptığı iltifatlara atıfta bulunan sunucu Seda Akgül, "Saba Tümer'in Yaşar Nuri'ye dediği gibi oldu" deyince Çöpdemir, Seba Tümer'in ne dediğini sordu.
Bunun üzerine sunucu "Saba Tümer'in Yaşar Nuri'ye iltifat edince 'Sen de hep meliyorsun ama bana süt vermiyorsun" dediğini aktardı. Çöpdemir ise buna cevap olarak, "Ben bu yaşar , Bu kuzu süt olsa sana mı verir lan? Bir aynaya bak? Şu kuzu sütünü niye sana versin?" dedi. Seda Akgül de 'Sütten kesilmiş neredeyse diyorsun' diyerek Kadir Çöpdemir'in sözlerine destek verdi.
Kadir Çöpdemir'in bu cevabı yeni bir tartşmanın fitilini ateşleyecek gibi görünüyor.
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.