banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

İbrahim Tatlıses ateş püskürdü



Eşi Ayşegül Yıldız’dan tek celsede boşanan İbrahim Tatlıses, yazılı ve görsel yayınlarda yer alan haberler nedeniyle çok kızdı.
Tatlıses'in unutamadığı kadın O mu ?

Basın mensuplarına tepki gösteren Tatlıses, "Sayın basın mensubu arkadaşlarım; başta Bilal Özcan olmak üzere iyice zırvalamaya başladınız. Adam gibi dedim ki; böyle saygın boşanma gördünüz mü? Hakikaten görmediğiniz halde içine ettiniz.

BİR ŞEY VARSA VARDIR YOKSA YOKTUR

Yok ’aldatma’, yok ’Ayşegül Hanım ev bastı’ falan. Bunları ne ben ne Ayşegül Hanım biliyor; siz nereden biliyorsunuz bilmiyorum!!!  Herhalde kendi evlerinizi basıp bize mal etmeye çalışıyorsunuz!!! Ben sizlere hiç bir şey demiyorum, Allah sizleri bildiği gibi yapsın!!! Oğlum ben bugüne kadar yaptığım neyi inkar ettim? Bir şey varsa vardır, yoksa yoktur!!!

NE DERYA HANIM BÜYÜR NE AYŞEGÜL HANIM KÜÇÜLÜR

Ne ev arıyorum ne de kimseyi aldattım. Bu arada Bilal Efendi biz Etiler Villa’da kaldığımız dönem Derya Hanım Demirciköy’de kalıyordu. Benim gelinim vefat etmişti.

Derya Hanım da taziyeye gelmişti. Bu arada Ayşegül hanımda, aynı zamanda Fırat dizisi için plato olarak kullandığım villada bulunmaktaydı. Herhalde sende figurandın aramızda ki; bu kadar biliyormuş gibi konuşuyorsun. Ayrıca kahve servisi yapsa ne olur? Ne Derya Hanım büyür ne Ayşegül Hanım küçülür! Hizmetler varsa Allah içindir ki böyle bir şey yok!!! Hay senin o çok güvendiğin kaynaklarına" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.