banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

İbo'dan eşine doğum günü sürprizi
Maslak’ta uğradığı silahlı saldırı sonucunda ölümden dönen ve gördüğü tedavilerle hızla iyileşerek yaşama yeniden tutunan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, evlendikten sonra eşinin ilk doğum gününü kutladı.

27 Eylül 2011’de Yılın nikahına imza atarak 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız'la evlenen İbrahim Tatlıses eşi Ayşegül’ün 31. Yaşını Ankara’da gözlerden uzak bir mekanda sürpriz bir doğum günü partisiyle kutladı.

İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız'a doğum gününde verdiği kırmızı gül demeti korumaları tarafından makam aracına koyuldu.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde Mogan Gölü manzaralı bir restaurantta eşi Ayşegül Yıldız’a sürpriz yapan Tatlıses, Yıldız’a kırmızı güllerden olaşan bir demet yaptırırken, hazırladığı doğum günü pastasına da ‘Doğum Günün Kutlu Olsun Hayatım’ yazdırdı.

Tatlıses, Eşi Ayşegül Yıldız’ın Doğum Gününü alnından öperek kutlarken, çiftin doğum günü partisine sadece yakın dost ve akrabalarının katıldığı öğrenildi.

Ankara’da gözlerden uzak bir mekanda eşine sürpriz yapan Tatlıses, bu mutlu anlarının basın mensupları tarafından görüntülenmesini de izin vermedi. Tatlıses’in korumaları basın mensuplarının görüntü almasını engelledi.

beyazgazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.