banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Elektrik Kesintileri ve Düşün Voltaj Çilesi
Şanlıurfa'da ramazanın ilk 2 günü hava sıcaklığının yer yer 50 dereceye ulaştı. bu sıcak havada oruç tutmak zorunda olan vatandaşların imdadına yetişen klimalar malesef TEDAŞ'ın azizliğine uğruyor.
bu duruma büyük tepki gösteren vatandaşlar; "her seçim çözülecek diye söz veriliyordu, hiç bir zaman bu sorun çözülmedi. ama biz bu seçimde Bakanımız Faruk Çelik'in sözlerine çok güvenmiştik. o da çözülecek diye söz vermişti. ama hala umutlu olmakla beraber bu Ramazan günü kavurucu sıcaklarda bir klima dahi çalıştıramamamızın vebalini kim alacak. özellikle düşük voltaj nedeni ile klimalarımız serin hava yerine sıcak hava bırakıyor" dediler.

Vatandaşlar'dan Mustafa Tepe ise; "dün kendi imkanımızla ölçtük. gölgede dışı sıcaklık 56 derece olarak görüldü. ALLAH müslümanların yardımısı olsun" dedi.
CHP'li Paydaş: Tedaş yetkililerini göreve çağırdı

konu ile ilgili olarak,CHP Şanlıurfa İl Başkan Vekili Aydın Paydaş, yaptığı yazılı açıklamada, il genelinde sık görülen elektrik kesintileri, voltaj düşmesi, yükselmesi ve hatlarda meydana gelen arızalar ile sık görülen trafo patlamalarının tüm kent halkını etkilediğini bilirtti.

Son bir haftadır günde onlarca defa elektrik git gelini yaşadıklarını aktaran Paydaş, voltaj düşme ve yükselme sonucu Şanlıurfa’da hemen hemen bütün ev ve iş yerlerinde arızaların meydana geldiğini ve bu arızalar nedeni ile vatandaşların mağdur edildiğini dile getirdi…


Elektrik kesintilerinin Şanlıurfa’nın hemen hemen her bölgesinde farklı saatlerde olduğunu dile getiren Paydaş; “Bu kesintilere bir son verilmesi için Tedaş yetkililerini göreve çağırıyorum" dedi.


GAP’ın Başkenti konumunda bulunan Şanlıurfa’da özellikle Ramazan Ayı’nın gelmesi ile insanların oruçlu olduğu ve elektirklerin sık sık kesilmesi ile insanlarımızın çileden çıktığını belirten Paydaş bu durumun Şanlıurfa’mıza yakışmadığını dile getiridi…

Elektrik kullanımında israfında önemli olduğunu, vatandaşlara da bu konuda görevler düştüğüne de değinen Paydaş , ''Gereksiz ampullerin mutlaka söndürülmesi gerektiğini. Bazı yerleşim birimlerinde onlarca sokak lambası, evlerde yeterinden fazla lamba görüyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Fazla lambaları, gereksiz ve zamansız yakılan ampulleri kapatalım'' dedi.


Paydaş son olarak Şanlıurfa’da sık sık yaşanan elektrik kesintileri yüzünden Şanlıurfa’da yaşamın içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirtti…
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.