banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Düğünde siyaset aşiret medya koalisyonu
Ankara RİXOS otelinde yapılan düğünde adeta bir siyasi koalisyon hâkimdi. Çok sayıda davetlinin yanı sıra birçok eski Bakan ve Milletvekilinin katıldığı düğünde, çiftlerin nikâh şahitliğini Milli Eğitim eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Ziya Halis, Has Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl eski Milletvekili Hüsamettin Korkutata, EPDK eski Başkanı ve MHP GİK üyesi Yusuf Günay Şanlıurfa’nını Suruç ilçesi eski Belediye Başkanı ve Pijan Aşireti Reisi Şükrü Yüksel yaptı. Nikâhı ise, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.


Oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı düğün ve nikâha, katılanlar arasında Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Abdulkerim Doğru, Çevre eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Has Parti GİK üyesi ve Diyarbakır eski Milletvekili Ömer Vehbi Hatipoğlu, eski Bakanlardan Adana Milletvekili Halit Dağlı, CHP eski saymanı ve Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Yıldız, Ankara Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Şanlıurfa Birecik ilçesi eski Belediye Başkanlarından Abdulkadir Yüksel, HADEP eski Genel Başkanı ve Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Feridun Yazar, MHP Şanlıurfa eski İl Başkanı Feridun Öncel, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Ömer Faruk Girgin, Ankaralı ünlü Tekstilci ve İş adamı Faik Güngör, Kanaltürk ve Bugün Gazetesi sahibi Melek İpek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, eski valilerden Ziya Çoker dikkat çeken simalardı.


Düğünde Şanlıurfalı sanatçı Sedat Koç, okuduğu türkülerle davetlileri coşturdu.


Nikah töreninde çiftlere mutluluk dileklerini ileten Milli Eğitim eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, evliliğin önemine değinerek çiftlerden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü hatırlatıp en az 3 çocuk yapmalarını istedi.


Çelik çiftlere, evliliklerde zaman zaman bazı sorunlar yaşanabileceğini ancak karşılıklı sevgi ve saygı anlayışı ile bu sorunların aşılabileceğini söyledi.


Düğün ve Nikâh töreni davetlilerin Kaan Kaya-Zeliha Elif Ayhan çiftine takı ve hediyelerini sunmaları ile sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.