Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_fh83ukqiv8m9t8rbcna8sf0li3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Diyanet-Sen; Urfa Müftüsünü İstemiyoruz haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Diyanet-Sen; Urfa Müftüsünü İstemiyoruz

konu ile ilgili yazılı bir açıklamasında "İlçe Müftüsü İstemiyoruz" diyen Diyanetsen Şanlıurfa Şube Başkanı İsmail Sefalı; "İlçe Müftüsü İstemiyoruz İl Müftülerinin tayinlerinin (kararnamesinin) çıkacağı bugünlerde ilimiz Dini Turizmin başkenti GAP’ in başkenti Türkiye’de 6. Büyük il, 3 ilahi dinin atasının şehri olan ilimiz, Büyükşehir olma arifesinde olan ilimize tayin edilecek müftünün Prof. Veya akademisyen tecrübeli İl Müftüsü olmasını istiyoruz.
Duyumlarımıza göre yine şehrimize eskide olduğu gibi yine bir ilçe müftüsü ataması düşünülmektedir. Bu da şehrimizi dini hayatına cevap vermeyeceğinden sahasında söz sahibi, âlim bir il müftüsünün atanmasını istemekteyiz. Bu da şehrimizin hayrına olacaktır. Bu konuda siyasilerin ve söz sahiplerini göreve davet ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.