banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Celep Productionun İlk Durağı Şanlıurfa




Celep Müzik Organizasyon imzasıyla Türkiye'de bir çok ilde imza gününe ve konsere katılacak olan sanatçı Gamze Akın şimdiden çok heyecanlı olduğunu belirtti. Türkiye'de sahne almanın mutluluğuna çok önem verdiğini belirten Akın , müziğe yeni bir soluk getirmekten de çok sevinçli olduğunu söyledi. KKTC'de en çok dinlenen sanatçı olan Gamze Akın Kıbrıs'ın sayılı ailelerinden Özevlat ailesinin oğulları Hüseyin Özevlatla evli.

İLK DURAK ŞANLIURFA

Türkiye turunun ilk durağının Şanlıurfa olduğunu söyleyen Celep Production sahibi Hüseyin Celep,çeşitli konser ve festivallerde de artık Gamze Akın'ı tüm hayranlarının görebileceğini belirtti.
Celep '' Bizler Celep Production olarak böylesi seslere ve yetenekli sanatçılarla her zaman çalışmaktan gurur ve onur duyduk. Gamze hanımda çok iyi bir ses ve sanatçıdır. Zaten kendisi yaptığı çalışmalar ve yaptığı işlerle çok iyi kendisini kanıtlamıştır. Yaktım isimli albümü de çok güzel bir çalışmanın ürünüdür. Böylesi bir ürünün tüm Türkiye'ye tanıtmak için bizlerde elimizden geleni yapacağız'' dedi.



GAMZE AKIN KİMDİR

1983 yılında istanbul’da doğan Gamze Akın aslen Edirneli beş çocuklu bir ailenin en küçük üyesidir.
İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Gamze Akın daha sonra İstanbul’da bir tekstil firmasında Sistem operatörü olarak çalıştıktan sonra Departman Sorumlusu olarak bu görevine 2005 yılına kadar devam etti.
2005 yılında evlendikten sonra Londra’ya yerleşen Gamze Akın bu tarihten itibaren Londra’da ikamet etmekte.
Londra’da İngilizce Dil Eğitimini tamamladıktan sonra yine Londra’da Lewisham College’de “INFORMATION TECHNOLOGY PRACTICIONERS” adı altında iki yıllık lisans üstü bilgisayar öğrenimini tamamladı.
İlk müzık eğitimini sesini ve yeteneğini keşfeden eşinden aldı. Daha sonra Londra’da eski bir TRT hocasından şan dersleri aldıktan sonra bir sene Londra’da Türk mekanlarında sahne aldı. Aynı zamanda Londradaki Babutsa grubunun üyeleri Soner ve Ali’nin yer aldığı Kelebekler Müzik Grubuyla ve Abone adlı başka bir Türk Müzik Grubuyla çeşitli yerlerde sahne aldı.
Doğum yaptıktan sonra sahneye ara veren Gamze Akın 2008-2010 yılları arasındada Güney Londra Türk Sanat Musikisi Derneğinde Türk Sanat Musikisi eğitimi alan Gamze Akın aynı zamanda bu musiki derneğinin korosunda aktif bir şekilde faaliyet gösterdi.
Boş zamanlarında ailesiyle vakit geçirmeyi ve beste yapmayı seviyor.
Albüm çalışmasına Aranjör-Müzisyen Suat Aydoğan’ın teşvikiyle başlayan Gamze Akın albüm yapımında Suat Aydoğan, Halim Kurşun, Taner İşçi ve Gürkan gibi önemli müzisyenlerle çalıştı.
Albümünde yer alan 11 parçasının 6’sında kendi imzası olan Gamze Akın bu albümde Taner İşçi ve Gürkan betelerinede yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.