banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Bakan Çelik’in katıldığı gecede Mahmut Tuncer şov

Bakan Çelik’ten para isteyen Tuncer, espriler yapıp, göbek attı. CHP’den adaylık önerisi geldiğini açıklayan Tuncer, bölgedeki çalışmaları sebebiyle Bakan Çelik ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e teşekkür etti.

 

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Muhasebe Haftası sebebiyle gece düzenlendi. Gecede konuk olarak mevcut bulunan Mahmut Tuncer, geceye dahil olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik ile bir zaman açıkladı. Bakan Çelik’in oturduğu protokol masasına oturan Tuncer, sahnedeki sanatçının talebi üzerine sahne aldı. Mikrofonu eline alan türkücü Tuncer, “Her işin muhasebesini yapardık fakat bu gecenin muhasebesini ilk defa yapıyoruz. Türkiye genelinde, vergi alışında, verişinde sizler terazisiniz. Bazen eğri tartma şansınız varsa, bilmiyorum. Vardır herhalde, erkekçe söyleyin var mı” diyerek vergi hususunda mesaj verdi.

 

BAKANDAN PARA İSTEDİ

Türkü talebinde bulunulması üzerine ise Tuncer, “Profesyonel sanatçıyız. Türkü söylememiz için birinden para almamız gerek. Yıllardır beni böyle alıştırdılar. Şu anda kimden alacağım. Davulcudan alsan, olmaz. Şu anda bakandan bir 100 kağıt alalım. İstersen 200 kağıt alalım. Bakan az önce cebinden para çıkarırken gördüm. Var, bayağı vardı” diyerek, Bakan Çelik’ten para talep etti. Sahneden inerek Bakan Çelik’in yanına giden Tuncer, 200 TL’lik bir banknot aldı. Sonra ‘istersen, bir 100 kağıt daha ver” diyerek, bir daha para isteyen Tuncer’e Bakan çelik ise “Yok, bütçeyi aştık. Aile bütçesi sıkıntıya girecek” diye yanıt verdi.

 

CEPTEN TATLISES’İ ARADI

Cebinden telefonunu çıkaran Mahmut Tuncer, bu sefer ise canlı yayına bağlayacağını söyleyerek, İbrahim Tatlıses’i aradı. Tatlıses ise cevap vermedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.