banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Avşar kızı yarışmacıyı öpmek isteyince..

'Yetenek Sizsiniz' yarışmacılarından 8 yaşındaki Yusuf Baran Aygün, esprileriyle ekran başındaki izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi. Komik hareketleriyle jürinin ve izleyicinin sempatisini kazanan küçük Yusuf, salonu kahkahalara boğdu.



Yusuf Baran, yarışmada Jeniffer Lopez taklidi yaptı. Performansı sonrası seyirciden tam not alan Yusf Baran'a "Seni Bir kere öpebilir miyim" diyen Hülya Avşar yarışmacıdan aldığı cevapla adeta şoke oldu. Yusuf Baran Avşar kızına "Bir kere mi " diye karşılık verince izleyiciler beklenmedik cevap karşısında kahkahalara boğuldu.

Oylama sırasında Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'dan "evet" oyu alan Baran, sıra Sergen Yalçın'a gelince "evet de de gideyim" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.