Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rso7fpdlscblgvag3n7sv0cnn3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Asena; Bir sürü sevgilim var, fingirdeşiyorum haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Asena; Bir sürü sevgilim var, fingirdeşiyorum
Star TV’de yayınlanan Melek programının bu sabahki konuğu olan dansöz Asena, şaşkına çeviren itiraflarda bulundu.

Sunucuların "sevgilin var mı" sorusuna Asena, "bir sürüüü... " karşılığını verdi. Ardından gelen sözler ise anlattıklarının "şaka" olmadığını ortaya koydu.

Asena şunları söyledi;

"Bir sürü erkek arkadaşım var... Hepsi ile fingirdeşiyorum. Bir tane vardı pırtt diye o da gitti. (özel olan yok mu sorusu üzerine diyor) Yurt dışında yaşıyor, arada bir geliyor."

Sunucuların şaşkın bakışları arasında "hızlı aşk" hayatına dair hızlı itiraflarına devam eden Asena, "Son 2 senedir Asena’yı kimse tutamıyor. Sevgilerim içinde Türk de var yabancı da var. Amaaan! Gencim güzelim ne yapayım" dedi.

Sunucunun "mutlaka çocuk yap" sözlerine üzerine de Asena "hovardalığını" sürdürdü ve "Kimden, hangisinden yapayım?" karşılığını verdi. Sunucu "özel olanından" karşılığını verince "Hiç biri güven vermiyor. Şımartıyorlar, hediyeler veriyorlar ama evleneceğim adam yok" dedi.

PED REKLAMINDA OYNAMAK İSTİYORUM

Asena canlı yayında "reklamda oynamak istediğini" de dillendirdi. Kendisine uygun reklam olarak da "kadın pedini" uygun bulmuştu. Bu konuda da hayli ciddiydi.
Şunları söyledi;

"Ben artık reklamda oynamak istiyorum. Ped reklamlarına çıkmak istiyorum. Ben sporcuyum, dansçıyım, o reklamı en iyi ben yaparım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.